پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

دولت تعیین قیمت خودرو را به دلالان سپرده است

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: دولت به نظارت و قیمت‌گذاری در بازار خودرو ورود نمی‌کند و قیمت‌گذاری در این حوزه را به دلالان سپرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۴۶
به گزارش راهبرد معاصر ، امیر خجسته  با انتقاد از نوسانات شدید بازار خودرو اظهار داشت: مسئولان و وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئول نوسانات بازار خودرو هستند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت تدبیر و برنامه‌ای برای مدیریت بازار خودرو ندارد، هیچ نظارتی بر این بازار نمی‌کند و تعیین قیمت خودرو را به بازار آزاد و حاشیه بازار واگذار کرده است.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: در واقع وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین قیمت خودرو را به دلالان واگذار کرده است که این امر موجب شده قیمت خودرو یک‌شبه ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصد افزایش یابد. کمیسیون اصل ۹۰ خواستار کنترل، نظارت و قیمت‌گذاری خودرو توسط وزارت صنعت شده اما آقایان تدبیر نمی‌کنند و مدیریت اقتصاد کشور و بازار خودرو را به دلالان واگذار کرده‌اند؛ این کار ظلم به ملت ایران است.

وی افزود: سکوت دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت در برابر دلالی‌ها و بحران در بازار خودرو معنا ندارد و نشان‌دهنده ضعف مدیریت است؛ کمیته‌ای در کمیسیون اصل ۹۰ در حال بررسی علل و عوامل نوسانات بازار خودرو است.

خجسته تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت قصد داشت خودروی ۴۰۰ هزار نفری را که پیش از نوسانات ثبت‌نام کرده بودند را تحویل ندهد که کمیسیون اصل ۹۰ مجلس وارد شد و اجازه نداد چنین ظلمی در حق مردم شود.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در صدد برنامه‌ریزی برای بازدید از مجتمع صنعتی ایران‌خودرو و سایپا است.

وی خاطرنشان کرد: نوسانات بازار خودرو، ظلم بزرگی علیه ملت است که مجلس و دولت در برابر آن سکوت کرده‌اند.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار